Jag kan inte använda dropdownlistor i BackNet

När jag ska göra ett val i en dropplista, kommer det ingen nedfallande meny.

Detta fel kan uppkomma om du använder webbläsaren Internet Explorer 9.0.8 eller Mozilla Firefox 16.0.1. Tidigare versioner fungerar som det ska.

Du kan komma runt det på följande sätt;

• Ställ musmarkören i ett textfält precis ovanför dropdown listan.
  • Använd Tabb-tangenten för att hoppa ner till dropdown listan, då kan du göra ditt val.
  • Om det inte finns något textfält ovanför, kan du ställa musmarkören i ett textfält efter dropdown listan. Du använder då Shift + Tabb för att hoppa bakåt.
  • Fäller inte listan ut sig, prova att använda piltangenterna upp eller ner för att markera ditt val.
Problemet uppstår endast i BackNet (v4.3.1220 eller tidigare), inte på din webbsida.

Denna artikel har visats 3094 gånger.