Vilken webbläsare har jag?

Det är en bra fråga. De mest vanliga webbläsarna idag är Internet Explorer, Edge, FireFox, Safari och Chrome. Om du klickar in dig på någon av följande länkar: https://www.whatismybrowser.com/ eller https://www.whatsmybrowser.org/ får du reda på vilken webbläsare du använder samt vilken version du har installerad. Här hittar du även en kort informationstext.

Denna artikel har visats 35155 gånger.