Kontakta oss

Vilken webbläsare har jag?

Det är en bra fråga. De mest vanliga webbläsarna idag är Internet Explorer, FireFox, Safari och Chrome. Om du klickar in dig på någon av följande länkar: https://www.whatismybrowser.com/ eller https://whatbrowser.org/ får du reda på vilken webbläsare du använder samt vilken version du har installerad. Här hittar du även en kort informationstext.


Denna artikel har visats 15410 gånger.

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden, nyheter och tips direkt till min e-postadress.

Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen.