Jag får scriptfel i BackNet

"Efter jag har loggat in i BackNet får jag scriptfel och det står kontakta DigiFactory"

Detta kan uppkomma när vi gör en uppdatering av ert BackNet. Troligtvis ligger det kvar gamla filer på din dator som används istället för de nya uppdaterade filerna på webbservern.

För Internet Explorer
Testa med att trycka på Ctrl + F5 när du är inne i BackNet:
http://www.microsoft.com/sverige/windows/products/winfamily/ie/quickref.mspx

För FireFox
Testa med att trycka på Ctrl + R när du är inne i BackNet:
http://support.mozilla.com/sv-SE/kb/Kortkommandon

Alternativt måste du tömma gamla/temporära filer från din webbläsare.
Detta gör du under Tools - General - Browsing history.

Denna artikel har visats 3701 gånger.