Hur kan jag lägga upp pdf-filer på hemsidan?

1. Först måste du ladda upp filen/filerna till BackNet, detta gör du via "Ladda upp"-fliken till höger. 2. Beroende på vilken funktionsmall du är inne på kan det se lite annorlunda ut men leta efter ett filfält, ofta brukar detta finnas under fliken Filer i innehållsdelen. 3. Ta tag i filen som du vill använda och dra den sedan till filfältet i innehållsdelen. 4. Skriv in länktext och eventuell filbeskrivning. 5. Klicka på knappen spara när du är nöjd. Sidan sparas och publiceras nu med filen.

Denna artikel har visats 7559 gånger.