Vad är ”Välj formatmall” för något?

Detta är ett steg i BackNet som göra det lättare för dig som användare att välja rätt mall för ändamålet av din publicering av information på Internet. Din BackNet-installation kan innehålla obegränsat med formatmallar som löser olika typer av behov. Det kan vara allt ifrån en mall för en nyhet, sida eller t ex ett bildgalleri. Vid varje installation av BackNet ingår det ett antal standardmallar. Tycker du att dessa inte passar för det du vill publicera så är det bara till att kontakta oss så tar vi fram en mall enligt ditt önskemål.

Denna artikel har visats 3526 gånger.