Jag kommer inte in på lösenordsskyddade sidor

Detta kan beror på flera orsaker.

1. Du har skrivit in fel användarnamn eller lösenord
  2. Du har flera domäner som pekar på din webbplats och när du försöker att logga in använder du fel domän. För att inloggningen ska fungera måste du vara på rätt domän, annars kommer du inte in. BackNet håller reda på vilken domän som lösenordet skapades på. Backnet skiljer på en domän med eller utan www. T ex är dindomän.se och www.dindomän.se två olika domäner för BackNet.
  3. Användaruppgifter du försöker att logga in med tillhör inte rätt användargrupp för sidan du försöker nå.

Denna artikel har visats 3751 gånger.