Scriptfel i BackNet med Internet Explorer

När jag redigerar en sida i BackNet får jag scriptfel och det står kontakta DigiFactory.

Kompabilitetsläge i IE

Kompabilitetsläge i IE

Om du använder Internet Explorer 8 eller 9, behöver du köra webbläsaren i kompabilitetsläge. Det gör du genom att klicka på ikonen högst upp i högra hörnet i din webbläsare.

Notera att knappen inte alltid dyker upp utan du kan om du vill forcera in kompatibilitetsläge för din webbplats då gå till » "Verktyg" » "Inställningar för kompatibilitetsvyn" och där lägga till adressen manuellt i listan.

Denna artikel har visats 3978 gånger.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år