Kontakta oss

Hur skapar jag sidor?


1. Klicka in dig på tjänsten Sidbyggaren (den kan även t ex heta ”svenska sidor”).


2. Högerklicka och välj skapa ny undersida eller klicka in dig på en befintlig sida och klicka på knappen skapa ny


3. Välj en funktionsmall som passar det du ska publicera


4. Fyll i länktext och eventuellt beskrivande text


5. Klicka dig vidare på flikarna i toppen och fyll i resten av information


6. Klicka på knappen spara för att spara och publicera sidan


Denna artikel har visats 2439 gånger.

Prenumera på vårt nyhetsbrev!
Ja tack, jag vill inte gå miste om era erbjudanden, nyheter och tips direkt till min e-postadress.

Kontakta oss

Få gratis tips för webben!

Självklart vill jag få de senaste nyheterna och tipsen.