Hur skapar jag sidor?


1. Klicka in dig på tjänsten Sidbyggaren (den kan även t ex heta ”svenska sidor”).


2. Högerklicka och välj skapa ny undersida eller klicka in dig på en befintlig sida och klicka på knappen skapa ny


3. Välj en funktionsmall som passar det du ska publicera


4. Fyll i länktext och eventuellt beskrivande text


5. Klicka dig vidare på flikarna i toppen och fyll i resten av information


6. Klicka på knappen spara för att spara och publicera sidan


Denna artikel har visats 4747 gånger.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år