Hur gömmer jag en sida?

Du kan dölja en sida, så att den inte visas i navigationen. Men om man har direktlänk till sidan, kommer man åt den. Du gör då enligt nedan;

1. Klicka på knappen "Redigera" och välj sedan fliken "Egenskaper".
2. Kryssa i ”Göm sidan i navigationen” under publiceringsinställningar.
3. Klicka på knappen "Spara".
4. Sidan försvinner från din navigering men man kan nå den via en direktlänk.

Göm sidan i navigationen är en mycket bra funktion när man t ex vill gömma en sida med särskilda erbjudanden som inte den stora massan ska få kunna ta del av.

Om du inte vill att sidan ska vara åtkomlig överhuvudtaget, väljer du istället att "Avpublicera". Sidan kan då inte nås alls på din webbplats, men du kan fortsätta att redigera den i BackNet.

Denna artikel har visats 4138 gånger.