Kan jag tidsstyra mina sidor?

Ja det kan du men du måste ha tidsstyrning aktivera på sidbyggaren och det är inte speciellt många som har. Denna funktion ligger istället ofta på listtjänster så som nyheter, erbjudande, puffar och kalender. Om du har tidsstyrning aktiverat så gör du följande:


1. Klicka in dig på den sidan som du vill tidstyra


2. Klicka på knappen redigera och välj sedan fliken egenskaper


3. Välj sedan från och till datum under rubriken datum.


4. Klicka på knappen spara när du är färdig.


Denna artikel har visats 3222 gånger.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år