Hur avaktiverar jag en användare?
1. Klicka in dig på fliken Administration.
2. Klicka på användare till vänster och leta upp användaren i listan.
3. Klicka på användaren för att sedan klicka på knappen redigera. Alternativt högerklicka och välj redigera.
4. Kryssa ur ”aktiverad användare” och klicka på knappen spara när du är nöjd.
5. Nu är användaren avaktiverad och han/hon är inga befogenheter på din hemsida.
Andra artiklar som kan vara till hjälp
- Går det att avaktivera en användare istället för att radera han/hon?
- Hur ser jag vilka sidor en grupp har rättigheter till?
- Hur skapar jag en åtkomstgrupp för Användare?
- Kan jag dela in mina användare i olika listor?
- Jag har glömt mitt lösenord, hur får jag fram det igen?
- Hur ändrar jag åtkomst på många användare samtidigt?
Denna artikel har visats 4331 gånger.
