En användare har glömt sitt lösenord, hur får jag fram det igen?

Ett lösenord går inte att fram igen eftersom det ligger krypterat i BackNet . Du måste skapa ett nytt lösenord till användaren.

Skapa nytt lösenord

Detta kan du göra via administrationsfliken eller ber du användare att använda "glömt lösenord"-funktionen på inloggningssidan. Ett mail går ut till användarens e-postadress med en länk där han/hon kan återställa sitt lösenord.

Denna artikel har visats 4583 gånger.