Kan jag lösenordsskydda mina sidor?

Om du lösenordskyddsfunktion aktiverad på din hemsida så ja.

Gör följande:

1. Klicka in dig på den sida som du vill skydda
  2. Klicka på knappen redigera och sedan väljer du fliken egenskaper.
  3. Kryssa i rutan lösenordsskyddad sida, nu dyker det upp en ny flik åtkomst.
  4. Klicka in dig på fliken åtkomst och kryssa i vilka grupper som ska ha tillgång till sidan.
  5. Klicka på knappen spara när du är färdig. En ikon med ett hänglås visas nu i trädstrukturen.
Var medveten om att alla eventuella undersidor kommer även att skyddas med lösenord. Om du inte lösenordskyddsfunktion aktiverad på din hemsida så är det bara till att höra av dig till oss.

Denna artikel har visats 4321 gånger.