Hur ändrar jag åtkomst på många användare samtidigt?

Klicka på fliken Administration och sedan på användare. Är det många du ska ändra på bör du ändra antalet i urvalet till höger.

Klicka sedan på pilen på knappen Koppla användare och välj Koppla till åtkomstgrupp

Klicka sedan på pilen på knappen Koppla användare och välj Koppla till åtkomstgrupp

1. Markera de användare du vill ändra på genom att använda checkboxen framför namnet

2. Klicka sedan på pilen på knappen ”Koppla användare” och välj ”Koppla till åtkomstgrupp”

3. Välj sedan grupp/grupper i popup-fönstret du vill koppla användarna till.

4. Klicka sedan på knappen ”Koppla användare”. Färdigt.

Denna artikel har visats 2886 gånger.