Jag vill publicera filmat material som jag har på min dator, hur gör jag?

Först och främst måste materialet vara anpassat till webben. Det enklaste sättet är att du laddar upp materialet till BackNet och sedan drar du filmen till ett fil-fält på någon av dina sidor. BackNet löser även om du vill ha en mediaspelare på din hemsida inbäddad på någon av dina sidor. Kontakta oss för mer information.

YouTube

Idag rekommenderar vi nästan alltid YouTube när man har filmat material. Där har du nästan allt gratis, d v s, funktioner, utrymme osv. Plus att du får ytterligare en kanal att nå fler kunder. Läs gärna hur du länkar/bäddar in en film från YouTube på din hemsida.

Denna artikel har visats 3819 gånger.