Hur avpublicerar jag en sida?

En sida, nyhet eller liknande har två olika lägen/status i BackNet, publicerad eller avpublicerad.


Publicerad innebär att sidan visas på hemsidan och avpublicerad innebär att sidan inte visas på hemsidan.

Snabbaste sättet att avpublicera en sida är att högerklicka på posten och välja avpublicera. Det finns även en knapp avpublicera på översiktssidan.

Högerklicka och välj avpublicera

Högerklicka och välj avpublicera


Denna artikel har visats 2486 gånger.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år