Hur avpublicerar jag en sida?

En sida, nyhet eller liknande har två olika lägen/status i BackNet, publicerad eller avpublicerad.

Publicerad innebär att sidan visas på hemsidan och avpublicerad innebär att sidan inte visas på hemsidan.

Snabbaste sättet att avpublicera en sida är att högerklicka på posten och välja avpublicera. Det finns även en knapp avpublicera på översiktssidan.

Högerklicka och välj avpublicera

Högerklicka och välj avpublicera

Denna artikel har visats 3284 gånger.