Hur får jag in en bild på en sida?

Har du inte redan laddat upp bilden till BackNet måste du göra det först. Sedan gör du följande:

1. Beroende på vilken funktionsmall du är inne på kan det se lite annorlunda ut men leta efter ett bildfält i innehållsdelen

2. Välj en bild under fliken media som du hittar till höger, du måste kanske först klicka på knappen visa urval innan dina bilder syns i en lista

3. Ta tag bilden du vill ha in och dra den sedan till bildfältet i innehållsdelen

4. Skriv eventuellt in bildtext och välj var bilden ska placeras genom att välja vänster- eller högerjustering

5. Klicka på knappen spara när du är nöjd

Denna artikel har visats 2500 gånger.