Hur exporterar jag e-postadresser?

Det är väldigt enkelt och går snabbt att göra. Så här gör du:

Hur exporterar jag e-postadresser?

Hur exporterar jag e-postadresser?

Export av användardata

1. Klicka på användare till vänster
  2. Gör dina val under fliken urval i högerspalten. Gör du inga val här kommer alla användare med vid exporten.
  3. Klicka på knappen Exportera urval, en csv-fil med data (all användarinformation) laddas nu ner till din dator, som du sedan kan arbeta vidare till i lämpligt program t ex Excel.

Tips! Vill du bara ha ut användare som tillhör en viss åtkomstgrupp eller utskickslista gör du detta val innan du klickar på knappen Exportera urval. Du kan även använda sökrutan för att göra din filtering bättre.

Denna artikel har visats 3161 gånger.