Hur du kopplar produkter till kategorier

Det finns flera sätt att koppla en produkt med en kategori.

1. Koppla en ny produkt med kategori

När du skapar en ny produkt, kopplar du produkten med en eller flera kategorier. Det gör du under fliken Kategorier.

2. Koppla en befintlig produkt med fler kategorier

Du kan koppla en eller flera befintliga produkter till en ny kategori, väldigt snabbt. Det gör du enklast på följande vis.

• Välj tjänsten "Produkter" i vänstra spalten.
  • Bocka för den eller de produkter du vill koppla.
  • Klicka på knappen "Koppla kategori"
  • Om du bockar för "Radera befintliga kategorier" ersätts dina befintliga kopplingar till kategorier med de nya.

3. Koppla en befintlig produkt med fler kategorier, alternativ

Du kan även välja att redigera en produkt och välja fliken Kategorier. Bocka sedan för de kategorier som du vill att produkten ska visas på.

Denna artikel har visats 3567 gånger.