Hur bifogar jag ett word-dokument i en nyhet?

Har du inte laddat upp ditt dokument till BackNet måste du göra det först. Sedan gör du följande:

1. Beroende på vilken funktionsmall du är inne på kan det se lite annorlunda ut men leta efter ett så kallat filfält i innehållsdelen

2. Välj sedan ditt dokument under fliken media (till höger), du måste kanske först klicka på knappen visa urval (och visa endast dokument under filtyp) innan dokumentet syns i listan

3. Ta tag i filikonen som motsvarar ditt dokument och dra denna till filfältet i innehållsdelen

4. Skriv in klickbar text och eventuell kort beskrivning av dokumentet

5. Klicka på knappen spara när du är färdig

Denna artikel har visats 2141 gånger.