Varför får jag ”NN är redan inloggad” när jag loggar in i BackNet?

Detta beror på att någon redan är inloggad med samma uppgifter. En Redaktör med samma inloggningsuppgifter kan bara vara inloggat åt gången eftersom annars kan det uppstå konstigheter så som att ni redigerar samma post och det du har skrivet inte sparas. Det kan även bero på att du inte loggade ut ordentligt förra gången du använda BackNet . Använder du knappen ”Logga ut” kommer du slippa detta nästa gång du loggar in till BackNet.

Denna artikel har visats 3202 gånger.