Vad är ”Sidans namn i adressfältet” för något?

Det är det som står i adressfältet i din besökares webbläsare (browser). T ex http://www.domän.se/sv/produkter/”gaffel”.aspx. I detta exempel så är det gaffel som är sidans namn i adressfältet. I några studier om sökmotorer har det visat sig att just adressen (url) har stor betydelse för att hamna högra upp i sökmotorerna men fortfarande är ”content is king”.

Denna artikel har visats 3962 gånger.