Kan jag radera många användare från en åtkomstgrupp samtidigt?

Klicka på fliken Administration och sedan på användare i vänster kolumn. Är det många du ska radera bör du ändra antalet i urvalet till höger.

Markera valet Radera befintliga kopplingar först

Markera valet Radera befintliga kopplingar först

1. Markera de användare du vill radera genom att använda checkboxen framför namnet

2. Klicka sedan på pilen på knappen ”Koppla användare” och välj ”Koppla till åtkomstgrupp”

3. Markera valet ”Radera befintliga kopplingar först"

4. Klicka sedan på knappen ”Koppla användare”. Färdigt.

OBS! Tillhör användaren fler åtkomstgrupper kommer även dessa att raderas. Därför är det viktigt att du markera de åtkomstgruppen i listan ovan som du vill att användarna fortfarande ska tillhöra.

Denna artikel har visats 2662 gånger.