Hur skapar jag en ny redaktör till BackNet?

Redaktör är en person som har åtkomst till BackNet och kan skapa och/eller redigera sidor på din webbplats. En Användare är t ex någon som har åtkomst att läsa lösenordsskyddade sidor eller får dina nyhetsbrev.

Så här skapar du en ny redaktör

Skapa redaktör - välj Redaktörer och grupper

Skapa redaktör - välj Redaktörer och grupper

1. Välj fliken Administration.

2. Klicka in dig på Redaktörer och grupper.

3. Klicka på knappen Skapa ny.

Skapa redaktör - fyll i uppgifter

Skapa redaktör - fyll i uppgifter

4. Fyll i den nya redaktörens uppgifter.
Det är viktigt att du sätter ett säkert lösenord. Måste vara minst 8 tecken långt, bör innehålla små och stora bokstäver, siffror och minst ett specialtecken.

5. Du kan styra åtkomsten för en redaktör under Grupptillhörighet, genom att skapa olika Grupper.
Så här skapar du Grupper för att begränsa åtkomst.

6. Klicka på knappen Spara för att skapa redaktören.

Denna artikel har visats 4520 gånger.