Hur schemalägger jag ett nyhetsbrev?

Om du vill att ditt nyhetsbrev ska skickas ut vid en senare specifik tidpunkt, kan du schemalägga det.

Så här schemalägger du nyhetsbrev

Schemalägga nyhetsbrev - Klicka på knappen Skicka

Schemalägga nyhetsbrev - Klicka på knappen Skicka

1. Välj det nyhetsbrev du vill schemalägga.

2. Klicka på knappen "Skicka".

Bocka ur Skicka direkt om du vill schemalägga

Bocka ur Skicka direkt om du vill schemalägga

3. Under "Tidpunkt för utskick" bockar du ur "Skicka direkt".

4. Nu kan du använda datumväljaren och välja datum och klockslag som du vill att ditt nyhetsbrev ska skickas ut.

5. Ange de Utskickslistor du vill skicka till, alternativt anger du enstaka e-postadresser.

6. Klicka på Skicka.

OBS! Om du bockar i ”Skicka på publiceringsdatum”/"Skicka direkt" igen, kommer utskicket att skickas direkt!, oavsett vad som står i datumväljaren.

Denna artikel har visats 4481 gånger.