Hur gör jag för att länka in en Google Map?

Först måste du ha en funktionsmall som klarar av htmlkod från Google Maps. Om du inte har en sådan mall är det bara till att höra av dig till oss så löser vi det. Om du har en mall som klarar av kod från Google Maps gör du på följande sätt:

1. Leta upp den så kallade embedkoden på Google Maps

2. Klicka in dig på sidan du vill ha en karta på

3. Leta upp Google Maps-fältet i BackNet, brukar ofta ligga under fliken extern media

4. Klistra in Google Maps-htmlkoden i fältet som är förberett för Google Maps

5. Klicka på knappen spara när du är nöjd

Denna artikel har visats 4521 gånger.