Hur får jag in en bild från mediearkivet till en sida?


1. Du klickar in dig på den sidan som du vill ha bilden på.


2. Klicka på knappen redigera och leta upp ett bildfält. Detta kan se olika ut i funktionsmallarna.


3. Leta sedan upp bilden i medie-fliken genom att söka eller bläddra fram den.


4. Dra sedan bilden från mediefliken till bildfältet i funktionsmallen


5. BackNet infogar och skalar ner bilden till rätt mått så att den passar i funktionsmallen


Denna artikel har visats 3914 gånger.

Förbättra din närvaro på nätet
Ja tack, jag vill gärna få nyheter, tips och bra erbjudanden direkt till min e-postadress.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
Vi skickar ut cirka 10 nyhetsbrev per år