Vad betyder publik utskickslista?

Det betyder att din utskickslista syns när din besökare klickar i att han/hon vill börja prenumerera på ditt nyhetsbrev. Har du flera publika utskickslistor kan besökaren välja mellan dessa vid registrering/avregistrering.

Har du utskickslistor som du inte vill att de ska synas på din hemsida och vara valbara, ska du bocka ur rutan "Publik utskickslista".

Kom ihåg att döpa dina utskickslistor till något bra och beskrivande så besökarna vet vad de får.

Om du enbart har en utskickslista aktiverad, behöver den sättas som publik. Annars kommer det inte att gå att avregistrera sig från nyhetsbrevet.

Vad betyder en aktiverad utskickslista?

Denna artikel har visats 4479 gånger.