Jag vill använda en bild som jag har på min dator på sidan som jag håller på att skapa, hur gör jag?

1. Klicka på fliken ladda upp som du hittar i högerkolumnen

2. Fyll i namn, nyckelord och eventuell beskrivning

3. Klicka på knappen browse/bläddra och leta upp bilden lokalt på din dator

4. Klicka på knappen ladda upp för att få in bilden i mediearkivet i BackNet. Bilden laddas nu upp från din dator till BackNet

5. Ta sedan tag i bilden och dra in den till bildfältet i mittenkolumnen

Denna artikel har visats 3646 gånger.