Hur sorterar jag mina produkter i en viss ordning?

Om du vill att dina produkter ska visas i en viss ordning på din hemsida, finns det en särskild funktion för det i BackNet.

Välj tjänsten Produkter i vänstra spalten.

Om du har flera kategorier;
Välj i den högra spalten, vilken av dina Kategorier du vill sortera.

Klicka på "Visa urval".

Klicka därefter på knappen Sortera.

Ta tag i den produkt som du vill flytta och dra den upp eller ner i listan. Släpp den på den plats du vill att den ska visas. Fortsätt med resten av produkterna tills dess att du är nöjd.

Klicka på Sortera.

Du kan visa ordningen genom att sortera på tabellrubriken "Ordning" i listan. Det är på detta vis produkterna kommer att visas på hemsidan.

Använder du kategorier på din produkttjänst väljer du först kategori i högerspalten innan du gör din sortering. Sorteringsordningen på produkterna kommer då att gälla just för den kategorin.

Denna artikel har visats 3649 gånger.