Hur skickar jag ett nyhetsbrev?

När du har skapat intressant innehåll till ditt utskick, är det dags att skicka ut det. Vi rekommenderar att du alltid gör testutskick till dig själv, innan du skickar till en utskickslista.

Välj vilket utskick

1. Klicka på tjänsten Nyhetsbrev i vänstra spalten.
  2. Välj i listan vilket utskick du vill skicka.
  3. Klicka på knappen "Skicka".
Välj vilket utskick

Välj vilket utskick

Skicka ut nyhetsbrevet

Vi rekommenderar att du alltid gör testutskick till dig själv, innan du skickar till en utskickslista, så att du ser att allt är som du tänkt dig. Det går inte att avbryta när det väl är skickat.

1. Ämne - här visas det du döpte utskicket till. Du kan ändra här om du vill att något annat ska visas i ämnesraden.
  2. Tidpunkt för utskick - du kan välja att skicka direkt eller bocka bort rutan och datumstyra utskicket längre fram i tiden.
  3. Utskickslistor - här visas den eller de utskickslistor som du har aktiverat. Bocka inte för någon utskickslista om du ska göra testutskick eller utskick till enskilda mottagare.
  4. E-postmottagare/testutskick - här kan du göra testutskick till dig själv och andra som du vill ska ta del av det innan det skarpa utskicket görs.
  5. Klicka på knappen "Skicka" för att aktivera utskicket.
Skicka ut nyhetsbrevet

Skicka ut nyhetsbrevet

Denna artikel har visats 2654 gånger.