Hur skapar jag en länk i min brödtext?

Att skapa en länk i brödtexten är väldigt enkelt. Så här gör du:

Skapa länk

Skapa en länk till en sida

Skapa en länk till en sida

Skriva först in den text som du vill ska fungera som länk. Markera texten och klicka på ikonen "infoga länk" (kedjan).

Skapa Intern länk
Vill du länka till en sida på din egen hemsida, väljer du först "Tjänst", därefter letar du upp sidan under "Sida". Klicka sedan på Infoga.

Skapa Extern länk
Ska länken däremot gå till någon annan hemsida, klickar du ur "Länk till sida i BackNet". Klistra in eller skriv in webbadressen i "Länkens URL". Klicka sedan på infoga.

Skapa E-post länk
Vill du skapa en mail-länk, som används för att skicka e-post gör såhär. Bocka ur "Länk till sida i BackNet", klistra in eller skriv in e-postadressen i fältet "Länkens URL". Klicka på Infoga. Klicka på OK, när du får frågan om du vill infoga mailto.

Nu har du skapat en länk på din hemsida.

Denna artikel har visats 6162 gånger.